Pécs tűz

Füstködbe burkolózott a Lánc utca. A füstoszlop közelében élők már észlelhették a szirénázó mentőautók hangját is.


Zsolnay Cabinet Vase Eosin Glaze Zsolnay Cabinet Vase Eosin Glaze Pecs Hungary Ca 1900 Five Churches Medallion Porcelain Ceramics Pottery Art Vase

Hétvégi házak is lángra kaptak egy nagy kiterjedésű bozóttűzben Pécs nyugati külvárosában a Mecsekoldalban csütörtök délután - közölte a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

. Ketten kórházba kerültek de minden lakónak sikerült megmenekülnie. A délután folyamán lángra kapott az erdő és a bozótos Pécs külterületén az Akó dűlőben. A tűz füstje az Időkép webkameráján is látszik.

Tíznél több épület sérült meg nyomoznak a Mecsekoldalban égő tűz miatt. Pécs - Kertváros kameránk látképén kezdett lángolni a Mecsek. A Pécs-Pogányi Repülőtérről egy szabad mentőhelikopter szállt a cserkúti erdő fölé és a tűz pontos helyéhez irányította a tűzoltókat.

A legfőbb magyar bírósági fórum szerint a Kúria elnökének nincs köze ahhoz hogy feleségét Kovács Helga. Az oltás jelenleg is zajlik. Hét lakónak kellett elhagynia az otthonát egy idős házaspárt füstmérgezés miatt szállítottak kórházba.

A Bamahu információi szerint nagy területen ég az erdő és a bozótos az Akó dűlőben. A nagy erőkkel kivonuló pécsi szigetvári és komlói hivatásos valamint a szabadszentkirályi önkéntes tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása. Újabb tűz ütötte fel a fejét webkameráinkon.

A pécsi tűzoltók nagy rajjal érkeztek a Patacs fölötti területre ahol megkezdték az oltást. Nagy területen ég az erdő és a bozótos Pécs külterületén az Akó dűlőn. 1948 hvghu Súlyosan bántalmaztak egy embert a Szigeten.

Lángokban áll a Mecsek. Nagy területen kigyulladt az erdő és a bozótos Pécs külterületén az Akó dűlőn csütörtökön írja a katasztrófavédelem. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint épületekbe is belekapott a tűz amely gyorsan terjed az erős szélben.

Tűz ütött ki egy nyolclakásos társasház garázsában a pécsi Zsinkó utcában és két lakás kiégett a Katasztrófavédelem OKF szerda hajnali közleménye szerint. 0647 hvghu Megszólalt a Kúria is az elnök feleségének tanácselnöki kinevezéséről. Egyedülálló elérést országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít.

Pécs szinte minden pontjáról jól látható a város határában feketén füstölgő tüzet sejtető füstoszlop. Kiégett két lakás Pécsen ketten kórházba kerültek. Egy másik olvasónk a Bajmi dűlőből fotózta le a tüzet láthatóan elég közel esik a lakott részekhez.

Három ház teljesen leégett és több további épület is károsodott abban a tűzben amely Pécs nyugati külvárosában a Mecsekoldalban lévő kiskerteknél ütött ki csütörtök délután. Annyira hatalmas a füstoszlop hogy azt a város minden részéből látni. Családok otthona veszett oda a megfékezhetetlennek tűnő lángokban csütörtök délután Pécsen.

A pécsi a komlói és a szigetvári hivatásos tűzoltókat riasztották akiknek késő délutánra sikerült eloltaniuk a lángokat. Raktárként is használták a. Épületekbe is belekapott a tűz amely gyorsan terjed az erős szélben.

Megszólalt a pécsi tüzet okozó férfi Mutatjuk a megrázó nyilatkozatot. A légi felderítésnek köszönhetően a tűzoltóegységek pontosan behatárolták a tűz keletkezésének helyét és kéziszerszámokkal megkezdték a tűz körülhatárolását. Kilométerekről látszott hogy valami ég Pécs határában ahol hatalmas fekete füst gomolygott.

A nagy erőkkel kivonuló pécsi szigetvári és komlói hivatásos valamint a szabadszentkirályi. Hatalmas lángokkal ég a Mecsek. Az egyik lakó füstre és dörömbölésre kelt fel ő órákig állt köntösben az utcán.

Lángokban a Mecsek folyamatosan terjed a tűz. Folyamatosan keressük az új irányokat. Hatalmas lángokkal égett a Bogádi úton egy hatalmas műanyaglerakat a tűzoltóknak végül sikerült eloltania.

Tűz Pécs közelében. Címlap Tűz Hatalmas láng. Pécs itthon tűzeset tűz.

Share your videos with friends family and the world. Horváth Nikolett Csilla azt mondta a tűz egy bozótosban keletkezett a város hétvégi házas. A Meteo Mecsek is közölt képeket a füstről.

A Katasztrófavédelem a következőket írja. Tarlótűz miatt riasztották a tűzoltókat Pécsett a patacsi domboldalon lévő Akó dűlőbe. A tűz valóban terjed de a tározótól messze van a lánglovagok pedig épp azon vannak hogy munkagépek segítségével körülhatárolják mondta el Sárkány Sándor délben a lapnak.

Tegnap délután Pécsen egy többszintes társasház második emeleti lakásában keletkezett tűz. Horváth Nikolett Csilla azt mondta a tűz egy bozótosban keletkezett a város hétvégi házas gyümölcsös kertekkel. Épületekbe is belekapott a tűz amely gyorsan terjed az erős szélben.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint épületekbe is belekapott a tűz amely gyorsan terjed az erős szélben. Kiérkezésükkor a második és harmadik emelet füsttel telítődött. BAMA - Baranya megyei hírportál.

Kigyulladt egy ház és hatalmas lángokkal ég aljnövényzet Pécsen az Akó dűlőben. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. A nagy erőkkel.

Nagy területen ég az erdő és a bozótos Pécs külterületén az Akó dűlőben. Tűz ütött ki Pécs külterületén a Mecsek lábánál. Olvasónk felvételén látszik hogy viszonylag közel van a lakóházakhoz.

BAMA - Hatalmas tűz borzolja a kedélyeket Pécsen képek videó Liliána Olga. A pécsi hivatásos tűzoltók öt gépjárművel vonultak a helyszínre de katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot is riasztották. A Katasztrófavédelem szerint az erős szél miatt gyorsan terjedő tűz a területen fekvő épületekbe is belekapott.

Szerencsére senki nem sérült meg csak az anyagi kár jelentős. 1610 Hétvégi házak is lángra kaptak egy nagy kiterjedésű bozóttűzben Pécs nyugati külvárosában a Mecsekoldalban csütörtök délután tájékoztatta a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t. A tűztragédia után a feltételezett elkövetőt a rendőrség elfogta a férfi pedig most a kilétét is felfedte és nehéz szavakkal kért bocsánatot.

A tűz a garázsból indult és pillanatok alatt tovább terjedt. Még szerda délután is dolgoztak a tűzoltók annál a pécsi társasháznál ahol éjjel egy óra körül csaptak fel a lángok.


Fotok


A Zsolnay Mauzoleum Hungary Beautiful Places Visual Art


Sopron Hungary Budapest Hungary Sopron Hungary


A Zsolnay Mauzoleum Hungary Budapest Hungary Beautiful Places


Fireplace Home Decor Decor


Budapest Rendorseg Police Cars Police Patrol Police


Turkish Hungarian Friendship Park In Szigetvar Sultan Hungary Natural Landmarks


Brassoi Apropecsenye Tarcsan Kicsit Maskepp Bbq Grilling Food


Pin On Victor Vasarely


Hungarocell Diszkandallo Fireplace Decor Home Decor


Tuz 2 2 By Victor Vasarely Victor Vasarely Op Art Victor


4 068 Kedveles 18 Hozzaszolas Der Heni Heni Der Official Instagram Hozzaszolasa Nagyik Apos Macko Nagypap Candles Flameless Candle


Iden Az Utolso 10 Millioszoros Nap 2015 November 3 Joslas Sorselemzes Pecsen Cauldron Witches Cauldron Witch


Pin By Gabor Csertan On Work Vehicles Trucks


Pin On Zsolnay Historizmus


Pin By Judit Sorselemzo Josno On Josno Pecsen Pecs Movie Posters Atrium


Kozzeteve Itt Tettyei Mesztufa Barlang


Minden Az Elso Lepessel Kezdodik Tiger Pictures Tiger Wallpaper Wild Animal Wallpaper


Pin On Tortenelmi Torteneti Pepita Hu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel